WEEKENDPLANER & FLYDENDE MÅLTIDER

God Fredag og weekend lige om lidt!

Har I nogle spændende planer for weekenden? Vi har for en gang skyld, en weekend uden alt for mange planer og brugte istedet noget af dagen i midtbyen. Vi var sådan rigtig voksne med et møde i banken og var efterfølgende lige forbi Othello Bageriet efter kage til weekenden, bare lige for at klappe os selv lidt på skulderen efter mødet – det skal man også huske!

Jeg skulle egentlig også have været til et event i Paradis-is tidligere på dagen, men kunne desværre ikke få det hele til at klappe. Jeg deltog derimod i et super hyggeligt event hos Anne forleden, som havde inviteret til SuperShake fest, for at fejre udgivelsen af hendes nye kogebog. For lige at forklare, så er en SuperShake et komplet blendet måltid med protein, frugt & grøntsager – alt sammen i én shake. Se det er altså smart, for jeg er ikke altid den bedste til at huske at spise mine grøntsager, så for mig er det altså helt perfekt! Jeg er ved at smage mig igennem bogen og bruger dem mest som morgenmad eller som en hurtig frokost

Man kan både lave dem som en drik eller som en bowl (det er bare med at justere mængden af grøntsager i forhold til væske) til eventet lavede jeg en “Pina Colada” bowl og den smagte så godt!

Hvis I skulle være interesserede, kan I finde bogen her til kun 189.- (endda med gratis fragt)

Ha’ en god weekend alle sammen ♥

Hele artiklen kan læses på modebloggen her: WEEKENDPLANER & FLYDENDE MÅLTIDER

Avatar photo About My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind