Nye it-tasker fra Louis Vuitton

Modehuset Louis Vuitton lancerer nu forårets nye tasker i mini udgaver. Alle de mest ikoniske modeller som Alma BB, Speedy 25 og Monceau BB er med i den nye kollektion af it-tasker.

Det franske modehus proklamerer at småt er det nye store. Mini-udgaverne af de kendte tasker fra Louis Vuitton er designet til byturen, hvor taskerne har det med at være overfyldte og alt for tunge at slæbe rundt på. Her vil der dog naturligvis stadigvæk være plads til smartphonen, pungen og læbestiften m.m.

Modehuset Louis Vuitton har produceret en kortfilm i forbindelse med lanceringen af de nye it-tasker med nogle af verdens hotteste modebloggere og it-piger, stilikonet Elin Kling, modebloggeren Hanneli Mustaparta og russiske Moroslava Duma.

Den nye mini-kollektion ventes at være i butikkerne i januar 2013 og prisen vil ligge på knapt 7.000 kroner og op.

Læs mere om Louis Vuittons mini-kollektion og se videoen med Elin Kling, Hanneli Mustaparta og Moroslava Duma på Luios Vuittons hjemmeside

 

Comments

  1. Jeg samler selv på Louis Vuitton, og har sat en af mine ynglings tasker til salg på https://spreeglee.com/collections/supreme , det er en taske Louis Vuitton har lavet i samarbejde med Supreme. Jeg glæder mig til at se de nyeste kollektioner fra Virgil Abloh.
    Godt indlæg

Speak Your Mind