VALENTINE BRANDS x ASIGHT

vb1234Valentine Brands
cykel
I går aftes var jeg inviteret til et virkelig hyggeligt event i Valentine Brands. af søde Charlotte Caroline som står bag eventfirmaet Asight. Eventet blev afholdt i Valentine Brands nye lokaler i Nørresundby. Vi blev hygget om med lækker dekorativ sushi, sprøde snacks, vin og for mit vedkommende danskvand.

Vi fik en fin velkomsttale hvor vi blev præsenteret for de brands som de huser  her i blandt Manipine og Dolomite. (Jeg kiggede meget på denne pæne vinterjakke, som jeg ikke kan få ud af hovedet) Jeg overvejer virkelig om det skal være min vinterjakke i år. Lokalerne er rå og lækre og passer helt perfekt til gården hvor showroomet er.

Det var en rigtig hyggelig aften med en række af Aalborgs søde bloggerpiger og jeg fik langt om længe mødt søde Henriette, som jeg har skrevet en del med de sidste par år. Hun var simpelthen så sød og smilende og tager de smukkeste billeder, i skal virkelig tjekke hendes blog ud.

sushi
Valentine Brands

I dag skal jeg til et andet event med Mikkel Beha, med Sonni og et vennepar. Jeg glæder mig rigtig meget – jeg er stor fan af tvudsendelsen om Havana og glæder mig til at høre om Mikkels eventyr.

/ Liselotte

Indlægget VALENTINE BRANDS x ASIGHT blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre: VALENTINE BRANDS x ASIGHT

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.