UGENS FAVORITTER – BLACK WEEKEND

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Måske har I allerede et rødglødende dankort fra igår eller måske har I holdt igen i år? Lige meget hvad, så har jeg alligevel samlet mine Black Weekend favoritter til Jer. Jeg er specielt forelsket i den smukke cremefarvede cardigan med similiknapper, som jeg overvejer at klikke hjem med 20%… Og så er jeg også ret lun på de cool sneaks, som er nedsat med hele 40% lige nu!

Der er utroligt mange meninger om Black Friday og jeg vil på ingen måde pudse glorien, for jeg har også shoppet – igen i år. Anders’ og jeg sad endda klar Torsdag nat, for at se de mange tilbud og vi endte også med at få styr på et par julegaver, købe lidt til babyværelset og også en smule til os selv – eller det var vist mest til mig, haha! Men altsammen var noget, som vi havde på vores liste i forvejen

Jeg kan heller ikke helt forstå det angreb, som Black Friday har været ude for, de seneste par år. Det er vel ikke værre end de i forvejen mange mid season sales, juleudsalg, sommerudsalg, januarudsalg osv. listen er jo lang efterhånden og vi har efterhånden vænnet os til at få en form for rabat, når vi handler.

Så er Black Friday meget værre, end så mange andre udsalgsdage? Selvfølgelig skal man ikke svinge dankortet med lukkede øjne og man skal kun købe det, som man har brug for – men hvis der er mulighed for at købe årets julegaver med god rabat, er det så en dårlig ting? De skal jo købes og det giver butikkerne en god mulighed, for at få ryddet lidt ud i deres varer, inden en ny sæson begynder. Det er bare med at holde øjnene åbne og lave lidt research på førpriserne, så kan man faktisk gøre nogle ret gode køb de her dage.

Har I shoppet nogle gode ting?

Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her:  UGENS FAVORITTER – BLACK WEEKEND

Avatar photo About My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind