UGENS FAVORITTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Det er nok en blanding af travlhed, i forhold til min nye titel som mor og disse virus tider, som har sat en stopper for mit forbrug denne måned. Jeg har aldrig brugt så få penge, men når butikkerne er lukket er der ikke noget at sige til det. Jeg har derimod sørget for at shoppe lidt ekstra, lokalt i byen og jeg støtter gerne den lokale bager med et ekstra par besøg i denne tid, så de også er her, på den anden side af denne krise.

Online har butikkerne derimod haft en fremgang og flere webshops tilbyder gratis hjemmelevering eller ekstra tilbud i denne tid. Jeg har samlet mine favoritter som alle smager lidt af forår og jeg har allerede et godt øje til flere af dem, som gerne måtte flytte ind herhjemme. Især loungesættet i rosa, tænker jeg vil passe godt til min barsel.

Har I også shoppet mindre i denne periode?

Hele mode artiklen kan læses her: UGENS FAVORITTER

Avatar photo About My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind