THE MAN BOX. GAVEN TIL MANDEN, SOM HAR ALT

The man box

THE MAN BOX – BESTILLES HER

Det er faktisk første gang jeg laver et indlæg med gaveideer til mænd – jeg læser dem selv med stor interesse ved andre bloggere. Jeg har som så mange andre en kæreste, som aldrig ønsker sig noget. Nu da Valentines Day nærmer sig, synes jeg det kunne være ret aktuelt med et lille tip om den perfekte Valentines gave til mænd.

Jeg skrev tidligere på måneden et indlæg om min første Goodiebox  og jeg var meget imponerer over det lækre indhold. Goodiebox har også lanceret en limited edition: “The Man Box” En box som ikke kun indeholder plejeprodukter, men også en powerbank (som jeg var hurtig til at tage i brug, da den er væsentlig mindre end den jeg render rundt med) Jeg vil nu overlade bloggen til Sonni og lade ham fortælle lidt om den fine box, som han fik foræret den anden dag.
The man box

Sonni udtaler:

Jeg glædede mig mest til at prøve voksen fra CREW, fordi selve voksen er sort og dufter af “mand”. Heldigvis farvede voksen ikke mit lyse hår mørkt!  Mit favorit produkt i boxen er shampooen til både krop og hår – det er smart at have et all-in-one produkt, i stedet for at skulle bruge flere forskellige produkter hver gang jeg går i bad. Og så dufter den godt og ikke af blomster……

Mit helheds indtryk af boxen er rigtig god – der er mange spændende produkter, som alle henvender sig til og dufter af mand. Det er dejligt at have min egen håndcreme, så jeg ikke skal stjæle Liselottes som dufter af blomster, frugter eller lign.

The Man box koster 295 kr. all incl. og har en samlet værdi af 700 kr. Boxen og de andre Limited Editions boxe kan bestilles lige HER.

/ Liselotte

Boxen er modtaget i gave! 

Indlægget THE MAN BOX. GAVEN TIL MANDEN, SOM HAR ALT blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre: THE MAN BOX. GAVEN TIL MANDEN, SOM HAR ALT

Speak Your Mind