SPRING 2016 WANTIES

SPRING 2016 WANTIES - BLACK & COLORFULL

SKO: ZARA / FRAKKE: VERO MODA / SOLBRILLER: RAY BAN / RING: BUBBLE (BLÅ) / RING BUBBLE (SORT) / RING BUBBLE (GRØN)

Først og fremmest tusind tak for alle de søde ord og beskeder, som jeg har modtaget på mit indlæg igår om min graviditet. I har virkelig været søde og sendt positive beskeder her på bloggen, på mail, på Facebook og Instagram. Det varmer virkelig og jeg var meget i tvivl om jeg skulle udgive indlægget eller ej. Men jeg er selv stor tilhænger af personlige indlæg og i tog heldigvis godt i mod det.

Jeg har fundet lidt Spring 2016 wanties, som jeg går og drømmer om lige for tiden. Uha, hvor jeg glæder mig til at kunne shoppe amok, jeg trænger til en masse nyt og har lige set alle de smukke nyheder ZARA har både til mig og bebs. Det bliver dejligt når jeg endelig kan hoppe i lidt almindeligt tøj igen, men stadig også lidt trist når jeg ikke har en stor kugle midt på maven længere.

Jeg er helt vilde med de smukke Bubbles ringe, som man kan få i næsten alle farver og størrelser. Smykker og ringe er en super måde at gøre et mørkt og sort outfit mere spændende og farverigt. Jeg har selv lige klikket denne smukke ring hjem og glæder mig.

/ Liselotte

Indlægget SPRING 2016 WANTIES blev vist første gang den Everyday Couture.

Hele artiklen kan læses på modebloggen her: SPRING 2016 WANTIES

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.