Smukke lyse forårsfarver fra Nails inc med ægte…

Nails inc

Her den anden dag fik jeg en virkelig lækker pakke ind af døren, med en masse skønne nyheder på beauty markedet. I kassen var bl.a. disse neglelakker fra mærket Nails inc. Et mærke som jeg ikke kendte noget til og derfor blev de også hurtigt pakket op og testet.

Nails incs nye kollektion hedder “Mindful Manicure” og er tilført ægte ædelstenen for en spirituel effekt. De sarte farver med perlemorseffekt, er som skabt til mig og er yderst feminine, helt perfekt til foråret og til sommeren når man får en lækker solbrun kulør. Jeg går stort set altid med neglelak og for mig er det vigtigt at neglelakken har en god holdbarhed, da jeg elsker at have smukke negle, men hader at tage den på og endnu mere hader tørretiden. Lakken her tørrede hurtigt og jeg undgik grimme hakker og aftryk!

Den fine kollektion indeholder 4 virkelig smukke farver med navnene:
– And Breathe, som indeholder Tourmaline krystaller.
– Better Together, som indeholder Rose Quartz
– Furture Bright, som indeholder Citrine krystaller
– Good Vibes, som egentlig er en topcoat med regnbue effekt, lakken indeholder klar quartz.

Jeg er ikke speciel spirituel, men synes det er en sjov måde at lave neglelakker på, på hver af de små flasker står der hvornår og til hvilket formål, man bør anvende lakken. På min favorit “Furtures Bright” står der fx. “Wear me for Happiness & Heart Shielding” og på den fine “Better Together” står der “Wear me for Friendship & Love”.

Kort om firmaet: Nails inc er et britisk firma med over 15 års erfaring, det blev grundlagt af Thea Green, tidligere moderedaktør. Nailsinc er et meget omtalt brand på catwals, hos den alm. kvinde og med kendisser som bl.a. Victoria Beckham, Alexa Chung, Lady Gaga og Poppy Delevingne, som er i tæt samarbejde med Nailsinc og bl.a. er med til at sørfger for at produkterne altid er i højeste kvalitet.

Nails inc forhandles bl.a. hos Magasin og koster 145 kr. pr. stk.

Nails inc

Nails inc

Jeg kan varmt anbefale Nails Inc, hvis man ønsker en smuk neglelak med rigtig god hold. Jeg slider rigtig meget på min neglelak, med et blebarn, vasker jeg hænder rigtig mange gange i løbet af en dag. Og med arbejde som Grafikker og fritidsblogger, taster jeg rigtig meget på tastaturet, så lakken skaller ofte af i toppen og bliver hurtig grim. Jeg har nu haft min neglelak på siden fredag og jeg har en enkelt finger hvor jeg kan ane den er begyndt at skalle af i toppen. Så jeg er virkelig imponeret!

/ Liselotte

Indlægget Smukke lyse forårsfarver fra Nails inc med ægte krystaller blev vist første gang den Everyday Couture.

Hele mode artiklen kan læses her:  Smukke lyse forårsfarver fra Nails inc med ægte…

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.