RIKKE NYBOE – FINT OG FEMININT

Rikke_Nyboe

Rikke Nyboe
Jeg var taget til Finderskeepers designmarked forrige weekend i Aalborg, med Clara og mor. Der var mange dygtige upcomming designere både inden for mode og bolig. En stand, som virkelig fangede mig var designeren Rikke Nyboes.

Hos Rikke Nyboe osede det af feminnimtet, kvalitet og luksus. De smukke styles minde mig om smukke Paris, de mange smukke ting er virkelig noget man får lyst til at pakke i sin kuffert og tage med på ferie. Jeg er helt forelsket i de smukke toilettasker, som jeg ville elske at have med på ferie til sommer, for ikke at nævne de fine Velourtasker med plads til stiletter, hvor smart er det ikke lige?

NyeboeJeg fik disse smukke bøtter til vatpinde of vatroundeller med hjem, som nu skal pynte på vores badeværelse, i æskerne er der de fineste små satinposer, som er helt oplagt at bruge til smykker på rejsen.

Kender du ikke til Rikke Nyboe, så besøg hendes alt for lækre webshop HER  eller butik på Fyn (Tøystrop Gods, Blaakjærvej 13, 5750 Ringe) Jeg skal helt sikkert besøge butikken næste gang jeg rammer Fyn!

/ Liselotte

Indlægget RIKKE NYBOE – FINT OG FEMININT blev vist første gang den Everyday Couture.

Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her: RIKKE NYBOE – FINT OG FEMININT

Speak Your Mind