PHOTOSHOOT MED TØJSTORY ÅRHUS

Tøjstory Århus

Tøjstory Århus Tøjstory Århus

Tøjstory Århus OVERSIZE SWEATER: MCQUEEN // HEELS: MALENEBIRGER // BAG: LOUIS VUITTON // SUNNIES: RAYBAN //

I lørdags var jeg taget til Århus for at deltage i endnu et shoot for Tøjstory Århus, jeg var hoppet i dette lækre Outfit, som lige nu er at finde i butikken i Århus (solbrillerne og tasken er dog mine egne).

Til dem af jer, som ikke kender til Tøjstory, kan jeg fortælle jer at det er  secondhand butikker, som forhandler luksus items. Du finder bl.a. mærker som Chanel, Malene Birger, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Gucci og mange mange flere. Jeg kan varmt anbefale jer at følge med på deres Instagram profil, hvor de løbende opdatere med lækre sager.

Jeg er meget kedelig når det kommer til sammensætning af mit tøj, jeg køre faktisk altid i sort, grå og hvid/creme. Eline som stod bag shootet, mente jeg skulle hoppe i lidt mere farverigt tøj (Det blev dog kun til et par farverige stiletter) og havde de dog bare været et nummer større, havde jeg helt sikkert købt dem med hjem. For hold da op de er fede!!

Jeg håber i får en dejlig mandag, jeg har fri i dag og Clara er hjemme fra dagpleje. Meningen er at jeg skal gøre klar til TrendBazar på søndag, hvor jeg er så heldig at have fået en stand til.

/ Liselotte

Indlægget PHOTOSHOOT MED TØJSTORY ÅRHUS blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre: PHOTOSHOOT MED TØJSTORY ÅRHUS

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.