PÅSKEFROKOST OUTFIT, NAVY BLÅ JAKKE &…Navy blå jakke

JAKKE: SOYACONCEPT // KJOLE: H&M // STØVLER: BIANCO // TASKE: GUCCI //

Godmorgen piger, selvom jeg skrev tidligere at jeg ville holde pause fra bloggen resten af påsken kan jeg ikke lade være med at tænke i billeder, outfits og indlæg!
Jeg vil lige vise jer mit outfit, som jeg havde på til påskefrokosten i fredags. Selvom solen skinnede var det altså lidt af en kold fornøjelse i kjole og ny forårsjakke! Jeg glæder mig virkelig til at foråret for alvor kommer og man ikke skal pakke sig ind hele tiden.

Mit outfit bestod af ny kjole og ny jakke. Kjolen har jeg vist jer, på min Instastory på min shoppingtur i Shoppen, Aalborg og i var vilde med den, derfor kom den også med hjem og jeg har faktisk brugt den flere gange! Den navy blå jakke også ny og fra Soyaconcept, det er første gang den luftes og glæder mig til lunere dage, hvor jeg er sikker på den bliver en favorit. Jeg er som sagt en pige, som går meget i sort, og det er altså rart med lidt farve, uden det bliver for meget og der er især navy blå, rigtig god til mig.

I går aftes var vi til 2x svendegilde i Sonnis familie og i dag, står den på fødselsdag hos Sonnis søster og i morgen, skal min søster fejres! Kan i nyde de sidste par dage af ferien.

/ Liselotte

Indlægget PÅSKEFROKOST OUTFIT, NAVY BLÅ JAKKE & BLOMSTER blev vist første gang den Everyday Couture.

Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her: PÅSKEFROKOST OUTFIT, NAVY BLÅ JAKKE &…

Speak Your Mind