MUSTHAVES I FERIETASKEN – BLOGGEREN MALUE

musthaves i ferietasken

TOP: H&M / BLUE DENIM SHORTS: H&M  / BLACK DENIM SHORTS: H&M / DRESS: ENVII / SANDALER: BIRKENSTOCK / MASCARA: TOO FACED / HAIR OIL: MARIANILA

I mens jeg er i Italien, har jeg spurgt et par af mine søde bloggerkollegaer om deres ferieplaner og hvad der er musthaves i ferietasken. Den første jeg vil præsentere jer for er skønne Malue på 23 år, fra bloggen Mooldash.dk. Jeg har fulgt med hos Malue længe og elsker hendes feminine univers og lyse lækre billeder.

Malue om sommeren:
Solen mig så meget ekstra energi og glæde!
Isen smager altid lidt bedre om sommeren, man kan få luftet bikinien og håret samt huden får en helt anden glød! Jeg elsker solen og jeg elsker alle de oplevelser sommeren bringer, fordi man bare ér mere udenfor.

Malues ferieplaner:
Mine ferieplaner står på en rejse med min kæreste, men hvorhen er faktisk lidt uvist. Jeg tror det ender med Grækenland, Spanien eller Italien – men så er det bare lige hvor henne i et af disse lande. Går alt galt, besøger vi min far der bor i London i stedet for og så tager vi måske toget til Devon og ser noget fantastisk landskab.

I kan følge med på Malues lækre, feminine blog lige HER og finde hende på Instagram under @maluej.

I kan i de kommende 3 uger glæde jer til flere skønne bloggeres musthaves i ferietasken, et par lækre opskrifter og meget meget mere.

/ Liselotte

Indlægget MUSTHAVES I FERIETASKEN – BLOGGEREN MALUE blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre – MUSTHAVES I FERIETASKEN – BLOGGEREN MALUE

Speak Your Mind