MØD VORES DATTER

01.03.2020 kom vores lille datter til verden, hvilket vil sige at hun idag har rundet den første måned af sit liv. Det er lidt vildt at tænke på, at hun allerede har været her i en hel måned – for selvom tiden går hurtigt, føltes det alligevel som om, at hun altid har været her – ligeså kliché som det lyder.

Jeg havde termin d. 24.02.2020 og vi havde lidt satset på at ramme d. 20.02.20, fordi at det er sådan en fin dato, men sådan blev det ikke. Bette pigen (som vi stadig kalder hende), valgte at hun ville være et Marts barn og hun ramte alligevel en ret fin dato, hvis I spørger mig årets første forårsdag!

I forhold til fødslen, så gik det forholdsvis stærkt og var en vild oplevelse – en oplevelse, som jeg tænker fortjener et indlæg for sig. Jeg syntes nemlig selv, at det var ret inspirerende og dejligt, at læse om andres forløb da jeg var gravid. Det er altid dejligt at høre om forskellige oplevelser – både de gode og de dårlige

Hele mode artiklen kan læses her: MØD VORES DATTER

Om My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.