Mit nye smukke ur fra Britiske Lord Tomepieces

Lord TimepiecesLord TimepiecesLORD TIMEPIECES UR: FORHANDLES HER

Som mange af jer ved elsker jeg lækre tasker og lækre ure. De to accessories er for mig dem, som er med til at fuldende et look. Det er også to accessories hvor jeg aldrig kunne finde på at spare, for det er items som holder i mange mange år!

Jeg har netop fået et nyt smukt ur fra et mærke, som jeg først fornylig har fået kendskab til. Mærket hedder Lord Timepieces og de laver uden tvivl de smukkeste ure, som jeg længe har set. Hvert ur har unikke detaljer, som smukke mønstre i urskiverne, synlige skiver, smukke remme i enten læder eller metaller.

Der er en masse at vælge i mellem både under kategorien woman’s watches og under kategorien Men’s watches, er det muligt at finde den lækreste gave til jeres kærester, far eller bror.

Jeg har endda fået lov til at forkæle jer med en lækker rabatkode på 10% brug koden COUTURE ved betaling og få 10% på sit Lord Timepieces køb. Jeg har allerede to ure mere på ønskesedlen bl.a. dette her og det her, som faktisk er et herre ur. Men flere af urene i min samling, er faktisk herreure da de ofte har en større urskive og bredere rem og det er jeg altså virkelig fan af! Lord Timepieces giver i øvrigt fri fragt i hele verden!

Lord Timepieces

Jeg håber at i får en skøn uge, jeg har selv en masse spændende ting på programmet, jeg skal nemlig til hele 3 events i denne uge og jeg glæder mig rigtig meget. I kan følge og se hvad jeg skal på min Instagram profil @Liselottea, hvor jeg vil opdatere min Instastory, som jeg virkelig er blevet glad for – her viser jeg nemlig en masse fra min hverdag og de mindre pæne billeder, som ikke er “gode” nok til at komme på min Instagram Feed.

Rigtig god mandag til jer alle.

/ Liselotte

Indlægget Mit nye smukke ur fra Britiske Lord Tomepieces blev vist første gang den Everyday Couture.

Hele artiklen kan læses på modebloggen her: Mit nye smukke ur fra Britiske Lord Tomepieces

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.