KLAR TIL FORÅR OG SOMMER I NYE BILLIGE MULES

Mules

Jeg har haft så meget at se til de sidste par uger at jeg nærmest ikke har haft tid til at blogge…. Jeg har fokuseret på familien og mig selv, da jeg kan mærke jeg køre mig selv alt alt for hårdt her for tiden.

Jeg vil lige vise jer mine fine Mules, som jeg købte på min tur til Sverige med min søde veninde Maria. Jeg havde kigget på dem op til flere gange i flere forskellige butikker, men kunne ikke finde ud af mig hvilken model jeg bedst kunne lide og om jeg skulle have et par med hjem eller ej.. Jeg bestemte mig for at det skulle jer, desværre bare først 30 min. inden vi skulle fange sporvognen og køre ud til Stenaline terminalen, fandt jeg ud af at jeg ikke kunne leve uden de her sandaler. Men jeg kunne simpelthen ikke huske hvor jeg havde set dem jeg bedst kunne lide (Vi havde jo været i samtlige butikker i hele Göteborg) Vi løb derfor over til Arkaden, hvor Mango ligger. De havde dem ikke i min størrelse og vi susede tilbage til Nordstand, hvor jeg fandt de lige på falderebet hos FeetFirst, som ligger i. De findes i to højder og jeg valgte de laveste, selvom de høje er pænest. Men jeg ved med mig selv at jeg ikke får brugt de høje lige så meget som de lave.

Mules

De kostede kun  299 SEK (ca. 260kr) det er altså virkelig et fund til de penge, de er så behagelige at have på og jeg glæder mig til vi får lidt bedre vejre, så jeg ka n lufte dem. Jeg overvejer stærkt om jeg skal have dem i en af de fine pastel farver også!

/ Liselotte

Indlægget KLAR TIL FORÅR OG SOMMER I NYE BILLIGE MULES blev vist første gang den Everyday Couture.

Hele artiklen kan læses på modebloggen her:  KLAR TIL FORÅR OG SOMMER I NYE BILLIGE MULES

Speak Your Mind