HUNKEMÖLLER FAVORITTER – 7 PAR TRUSSER OG 1 BH

HunkemöllerSponsor7 PAR TRUSSER 260 KR. // SECRET LACE BH 220 KR.

Jeg fik den dejligste pakke fra Hunkemöller ind af døren den anden dag (webshop HER , den indeholdte bl.a. en masse nye trusser og en virkelig lækker BH.

Jeg er måske lidt “kedelig” når det kommer til undertøj – alt i min undertøjsskuffe er sort – jeg elsker sort undertøj, ligesom jeg elsker sort tøj. Og man ser efter min mening også bare meget bedre ud i et sæt sort undertøj, med mindre man er latino og har en lækker brun kulør – så kan et hvidt sæt være ret lækkert!

Jeg er vild med feminine blonder og derfor har jeg også valgt en masse fine blonde trusser. De passer alle til den fine sorte bh. med en enkelt lille blonde kant. Hunkemöller har en super smart kampagne, hvor du kan blande og mixe 7 par trusser til kun 260 kr. Der er trusser for enhver smag, hvad enten du er til g-streng, tanga, hipster, eller boxeshorts. Jeg er selv kæmpe fan af hipsters, de har sådan en pæn skæring midt på balden.

under

pantiees

Hunkemöller
Jeg bestilte bl.a. disse BOW BACK, som jeg er helt vild med, de er så fine med den store sløjfe bagpå numsen.
Jeg har i de sidste 6 måneder kun brugt ammebh’er, så jeg er glad for at jeg så småt kan begynde at have en rigtig BH på igen i ny og næ. Denne SECRET LACE BH er super lækker at have på og findes i mange fine farver, til en super pris.

I pakken var der også noget andet, som jeg glæder mig til at vise jer. Kan afsløre at det er noget som alle bør eje i kolde efterårsdanmark.

/ Liselotte

Indlægget HUNKEMÖLLER FAVORITTER – 7 PAR TRUSSER OG 1 BH blev vist første gang den Everyday Couture.

Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her:  HUNKEMÖLLER FAVORITTER – 7 PAR TRUSSER OG 1 BH

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.