GRAVIDITETS DAGBOG – EN SAMLET OVERSIGT

Anders & Jeg skal som sagt være forældre til en lille baby i slutningen af Februar 2020 ♥
Og efter at have læst utallige graviditetsdagbøger online, som alle har sin egen måde at gøre det på, har jeg valgt at samle min i ét samlet indlæg, som løbende vil blive opdateret, som ugerne går. På den måde er det både nemmere for Jer, at få en oversigt over de forskellige uger og Jeg tænker også at det kan være lidt sjovt at sammenligne med sit eget forløb, selvom enhver graviditet er vidt forskellig.

Det her (med tiden) lange indlæg, vil være skrevet i lidt blandet nutid & datid, da jeg har skrevet på den lige siden jeg stod med en positiv test i slutningen af Juni. Og så vil vi selvfølgelig komme frem til idag, på et tidspunkt!

1. TRIMESTER

UGE 5
Omkring uge 5, stod jeg med en positiv test. Min cyklus har været svingende igennem en længere periode og en enkelt gang sprang min krop endda over en måned, så jeg havde ikke de store forventninger, da jeg tog den første test.

Jeg havde selvfølgelig håbet på et positivt resultat, men med sådan en svingende cyklus var jeg bange for at blive skuffet. Jeg skubbede derfor “test-dagen” til en lille uge efter min menstruation skulle være kommet og Jeg troede ikke mine egne øjne, da testen var rungende positiv med to meget markerede og tydelige streger ca. 1 min efter.

Jeg skyndte mig at tage endnu en test og derefter endnu en, og de var alle tre positive – heldigvis.
Og derefter begyndte jeg at tro lidt på det…

UGE 9
Første lægebesøg – Jeg har virkelig set frem til denne dag, for at få graviditeten endelig bekræftet af en anden end mig selv. Jeg kunne læse mig frem til, at første besøg ved lægen ligger imellem uge 6 og 10, så lægebesøget er lidt i den sene ende. Sammen med lægen fik vi snakket det hele igennem i forhold til livsstil, arbejde, eventuel sygdomshistorik osv. Vi fik startet på den obligatoriske gule vandrejournal, jeg fik taget mit blodtryk, blev vejet, fik taget en blodprøve og skulle også aflevere en urintest. DAGENS TIP: I kan ligeså godt kan have en urinprøve klar i tasken til aftaler ved lægen, da de skal bruge en hver gang.

Jeg var overbevist om, at jeg skulle have lavet en underlivsundersøgelse, men til min overraskelse fik jeg ikke lavet en…så på trods af de positive graviditetstest jeg selv havde taget herhjemme, gik jeg derfra med en følelse af tvivl? Uden et klart bevis og et ”Ja, du er gravid”, var det stadig lidt svært at forholde sig til, så vi havde lidt svært ved at glæde os alt for meget, på trods af, at alle medarbejdere ønskede os stort tillykke.

Fortsættelse følger…

Besøg modebloggen her og læs videre: GRAVIDITETS DAGBOG – EN SAMLET OVERSIGT

Om My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.