GOODIEBOXPRISEN 2017

GOODIEBOXPRISENJeg har fået endnu en lækker Goodiebox ind af døren (Goodieboxprisen). Denne måned er lidt speciel. Der er nemlig fokus på Danish Beauty Award. Goodiebox har udvalgt 5 Favoritter og nu er det så medlemmernes tur til at stemme, på det produkt de synes fortjener at vinde.

Jeg kan ikke få armene ned over det lækre udvalg af skønhedsprodukter, som er i denne måneds pakke og det er virkelig altid en fornøjelse at åbne æsken. Så er du også til en månedlig overraskelse, vil jeg varmt anbefale jer at bestille jer en Goodiebox til kun 169 kr. inkl. forsendelse. (Bestil din Goodiebox “Goodieboxprisen” lige HER)

I denne måneds pakke finder vi:

CLEAN Lovegrass, (lille prøve) vejl. udsalgspris 595 kr. for 60 ml:
Jeg er vild med CLEANS dufte og denne er ikke en undtagelse. Den dufter af forår og sommer og jeg kan faktisk lige fået den i 60 ml.


MARIA NILA Cream Heat Spray, vejl. udsalgspris 189 kr
Jeg er langt fra den eneste, som er begejstret over Maria Nilas produkter. Så jeg var rigtig glad da der lå et Maria Nila produkt i Goodieboxen. Denne Heat cream spray, er virkelig lækker og let at fordele i håret. 
GOODIEBOXPRISENKARMAMEJU LOVE face mist 01, vejl. udsalgspris 189 kr
Jeg har aldrig prøvet Karmaejus produkter, men Tina min tidligere blogger buddy, har før vist stor begejstring for produkterne (se bare HER) Så jeg har længe gerne ville prøve produkterne. Dette er en face mist, med en mild duft af roser. Den giver huden et fantastisk fugtboost. Jeg plejer at bruge face mists til at friske huden op i løbet af dagen og er særlig vild med dem om sommeren, hvor make uppen ikke er helt så tung.

GOODIEBOXPRISENSTARSKIN Glowstar Foaming peeling perfection puff, vejl. udsalgspris 70 kr.
Denne pad har til formål at fjerne døde hudceller, mindske fine linjer og booste hudens glød. Man tilføjer et par dråber vand til padden og bevæger den rundt i små cirkler, mens den skummer op. Hvis man døjer med en sensitiv hud anbefaler Goodiebox at man bruger sin pad i 1 minut frem for 2-3 minutter.

GROWN ALCHEMIST Hydra-Repair Day Cream, vejl. udsalgspris 295 kr.
Udover at det her produkt er mega pænt at have stående på badeværelseshylden, så fokuserer Grown Alchemist på naturlige ingredienser og processer. Denne creme indeholder blandt andet beroligende kamille, og lover at efterlade huden dejlig blød. Jeg har allerede en af denne creme, som jeg fik i en af Goodieboxs Limited edition boxen. Den er altså virkelig lækker!

Den her box er klar den bedste Goodiebox, jeg har modtaget. Jeg vil endda gå så langt og sige at den er bedre end fødselsdagsudgavenMan får hele fire full size produkter og en travel size CLEAN parfume og ja, så er selve emballagen, bare så smuk!

Husk at i kan bestille jeres Goodiebox HER, boxen er tilgængelig helt til 20. marts 2017 og husk at i kan stemme på jeres favorit produkt til Goodieboxprisen 2017.

/ Liselotte

Goodieboxen er modtaget i gave, holdningerne er min egne.

Indlægget GOODIEBOXPRISEN 2017 blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre:  GOODIEBOXPRISEN 2017

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.