FORÅRSKLAR MED NYE ADIDAS TUBULAR SNEAKERS

ADIDAS TUBULARADIDAS TUBULAR SNEAKERS: FORHANDLES HER


Foråret nærmer sig og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er på ingen måde til vinter og hader kulde, blæst og sne. Jeg glæder mig virkelig til at solen titter mere frem og til at der kommer grønne blade på træer og buske.

I sidste uge kom der en dejlig pakke fra DEF-SHOP  ind af døren, i pakken gemte disse smukke Adidas Tubular sneakers sig. Jeg er kæmpe sneakers fan, for der er simpelthen ikke noget fodtøj der er bedre at gå i.

Jeg synes disse Adidas Tubular er super fine og er vild med materialet de er lavet i, det er anderledes og lækkert! Jeg er sikker på de nok skal blive brugt flittigt henover foråret og sommeren.

Jeg køber for det meste altid sorte eller hvide sko, men disse er super fine til foråret og lækre at style med fx en trenchcoat i samme farve eller en rå mørk læderjakke.

ADIDAS TUBULAR

Håber i får en skøn start på ugen, min dag er startet med en fejlbooking til massage og en ordentlig omgang migræne. ØV! Nu vil jeg hoppe i mine nye sneakers og putte solbrillerne på, for solen skinner og Clara skal hentes tidligt fra dagpleje. Rigtig god mandag til jer alle!

/ Liselotte

De fine sneakers er modtaget i gave (Find dem hos Def-shop)

Indlægget FORÅRSKLAR MED NYE ADIDAS TUBULAR SNEAKERS blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre:  FORÅRSKLAR MED NYE ADIDAS TUBULAR SNEAKERS

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.