ET KIG I DENNE MÅNEDS GOODIEBOX / FEB. 17

BESTIL DIN GOODIEBOX HER

Jeg har netop modtaget min 2. Goodiebox og jeg glædede mig rigtig meget til at åbne den, da denne boks er lidt særlig. Det er nemlig 5 år siden Goodiebox sendte den første box på gaden. Så denne boks er altså en fødselsdags boks, spændende ikke?

Boksen hedder The Big Five og indeholder 5 lækre fullsize produkter, som jeg nu vil præsentere jer for.

Sleek Makeup i-Divine ineral based Eyeshadow Palette “Au Naturel” (Værdi: 99 kr.):
Jeg elsker en smuk øjenmake up, men bruger faktisk kun øjenskygge til weekendensfester. Jeg er helt vild med denne smukke palette, som indeholder en masse neutrale og lækre farver, som er nemme at arbejde med. I paletten er der 12 farver, hvorfra 4 af dem er med glimmer. Jeg glæder mig til at lege med de smukke nuancer.

HEVI Sugaring 100% Naturligt Hårfjerningsprodukt (Værdi: 69 kr.)
Jeg hader kropsbehåring og har prøvet mange forskellige hårfjerningsmetoder, bl.a. laser, cremer og div. voksbehandlinger. Herhjemme vælger jeg ofte den lette løsning, min barberskraber. Men der findes nu ikke noget som et par ny vokset ben, som oven i købet også holder længere end en alm. barbering. Jeg har aldrig prøvet en sugar voks og glæder mig meget til at prøve det en dag jeg har lidt ekstra tid på badeværelset!


Emite Makeup Diamond Heart Creme (Værdi: 200 kr.)
Emite makeup er ikke et brand jeg kender i forvejen. Jeg glædede mig meget til at prøve den fine highlighter/Diamant creme. Den er super fin og ikke mindst nem at arbejde med, både med fingrene og med en pensel. Jeg bruger den bl.a. i øjenkrogen.

Unani dermo defenze face mask (Værdi: 119 kr.)
Sidst men ikke mindst så indeholder denne måneds box den her ansigtsmaske fra Unani. Jeg elsker ansigtsmasker, som gør noget godt for min hud. Denne fra Unani er en gelemaske, som virker kølende og yderst fugtgivende. Goodiebox anbefaler man bruger den om morgenen, hvis man har god tid, da den giver en gennemfugtet hud og ensartet overfalde.

Luxie 120 Detail Round Blender børste (Værdi: 89 kr.) :
Jeg kender ikke til mærket Luxie, og glædede mig derfor til at prøve den. Jeg er i forvejen ret glad for Real Technique børsterne. Men må indrømme at denne er super lækker i kvaliteten og nem at arbejde med når man skal lægge øjen make up.

Jeg er ret vild med denne måneds boks og var meget spændt på indholdet, da jeg læste at det var en fødselsdagsboks (For det var jeg faktisk ikke klar over!).  Jeg elsker at prøve nye produkter og produkterne i denne måneds boks er altså virkelig lækre. Mit favoritprodukt er den fine highlighter, som jeg er sikker på jeg kommer til at få meget glæde af, samtidig med den fine øjenskyggepalette. Vil du se sidste måneds boks? Så kan du se mit indlæg om Januar boksen lige her.

Du kan få bestille din Goodibox HER til kun 169 kr. inkl. forsendelse. Boksene har en min. værdi på 550 kr. Jeg sender endnu engang de varmeste anbefalinger til Goodiebox konceptet og synes det er en super måde at forkæle sig selv, eller sin mor, søster eller veninde.

/ Liselotte

Goodieboxen er modtaget til test, holdningen om pakkens indhold er 100% min egen!

Indlægget ET KIG I DENNE MÅNEDS GOODIEBOX / FEB. 17 blev vist første gang den Everyday Couture.

Hele artiklen kan læses på modebloggen her: ET KIG I DENNE MÅNEDS GOODIEBOX / FEB. 17

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.