EFTERÅRSLOOK MED ØKOLOGISK MAKEUP FRA GREEN…

make-up
Sponsor
Jeg har fået fingerne i disse lækre økologisk makeup nyheder fra det skønne brand Green People.
Dette efterårs make up trend er et sundt og naturligt look. Fokus skal være på huden, den skal have en naturlig og dejlig glød. Læberne må gerne have farve, især mørke bærfarver er et hit dette efterår.  Øjenmakuppen skal være enkel. Det er lige mig, jeg er ikke så god til det med øjenskygge (Eller rettere sagt, jeg kan ikke finde ud af bruge det) og bruger for det meste kun mascara.

LÆS OGSÅ: NY HUDPLEJERUTINE MED GREEN PEOPLE

Jeg har en sart hud og tænker derfor også over hvad jeg putter i mit ansigt og på min krop. Især under min graviditet gik jeg meget op i hvilke produkter jeg havde stående på min toilethylde. Men også nu hvor jeg ammer og Clara hænger meget op af min hud tænker jeg over hvad jeg udsætter min og hendes hud for. Jeg er på ingen måde sart og langt fra alle mine produkter er økologiske eller uden parfume. Men det giver altså en dejlig følelse når man ved det er “rene” produkter man bruger.

make-up-2
Kabuki brush
210 kr. // Mascara 159 kr. // Lip Crayon (farven Praline) 139 kr. // Mineral powder (Farven honey light) 259 kr. // Pure blush 249 kr //

Mineral pudderen giver et smukt mat look og er nem at påføre og fordele i ansigtet med den fine Kabuki makeupbørste. Man føler huden kan ånde og den ser naturlig ud. Jeg har den lyse farve, som passer perfekt til min blege hud.
Jeg har altid været stor fan af blush og har brugt det i større og mindre mængder gennem mine teenager år. En blush er med til at give et sundt og frisk look og jeg kunne ikke forstille mig at gå udenfor en dør uden. Denne er super fin i farven og ikke mindst let at påføre kindbenet.
Både pudder og blush er i den fineste magnet emballage, med spejl i toppen, virkelig lækkert!

Jeg er meget kræsen når det kommer til mascara, den skal tørre hurtigt så man undgår at blive sort rundt om øjnene, give masser af volume og ikke mindst skille vipperne frem for at samle dem i klumper. Denne mascara lever op til alle kravene og ja, så er den oven i købet økologisk! Whats not to like?  Økologisk makeup fra Green People kan købes i div. helskostbutikker landet og og på Greenpeople.dk

I efter middag drager Eline og jeg til Århus, hvor vi skal gæste VRS event, det bliver super hyggeligt og jeg glæder mig til en aften med søde piger, lækker mad og lækre styles.

/ Liselotte

Indlægget EFTERÅRSLOOK MED ØKOLOGISK MAKEUP FRA GREEN PEOPLE blev vist første gang den Everyday Couture.

Besøg modebloggen her og læs videre:  EFTERÅRSLOOK MED ØKOLOGISK MAKEUP FRA GREEN…

Skriv kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.