ADVENTSKRANS – DET SKAL DU BRUGE

Glædelig 1. December og ikke mindst 1. Søndag i Advent ♥ Det er endelig tid til at tænde adventskransen og som jeg har vist Jer i mine stories på Instagram, har jeg i år valgt at kaste mig ud i at binde min egen adventskrans – i samarbejde med Plantorama. Og jeg syntes faktisk, at det er gået meget godt – selvom det er første forsøg, haha!

Jeg har fundet alle materialerne på Plantorama’s julemarked (elsker at besøge det…) og jeg har valgt at bruge grønne planter, blomster osv, som kan klare at tørre ud, så den holder sig pæn hele december måned. Det kan fx. være eaculyptus blade, tørrede hortensia blomster, tidsler, kogler osv. Vi har heldigvis en masse efeu i haven, så det har jeg valgt at bruge som “bund”lag på hele kransen, men man kan også sagtens gå mere traditionelt til værks og vælge gran som bund.

Du skal bruge følgende:
1 halmkrans i en passende størrelse (du bestemmer selv, hvor stor den skal være)
1 rulle grøn ståltråd (til at binde det grønne fast på kransen)
1 pk. “clips” (til at sætte blomster osv. fast)
4 stk. stearinlys (farve efter eget valg)
Grønt som kan dække hele bunden (det kan fx. være gran, efeu eller lignende)
Et udvalg af forskellige grønne teksturer, til at binde ovenpå bundlaget (fx. eaculyptus blade)
Pynt til at sætte ovenpå til sidst (fx. tidsler, kogler, tørrede blomster osv.)

Mulighederne er mange, så det er bare med at slå sig løs. Man kunne også lave en hel krans med tørrede hortensia blomster i forskellige nuancer, det kunne også være rigtig smukt!

Har I lavet adventskrans og hvordan ser den ud i år?

Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her – ADVENTSKRANS – DET SKAL DU BRUGE

Avatar photo About My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind