9 KJOLER TIL BRYLLUPSGÆSTEN

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Efter hele tre konfirmationer i år, har vi også et bryllup i Løkken hos Anders’ kusine, som vi skal være gæster til. Jeg har brugt lang tid på at finde den helt rigtige kjole og har også haft flere forskellige hjemme, for at prøve dem på foran spejlet. Det er ikke mange bryllupper jeg har været til, men looket som bryllupsgæst må gerne være lidt ekstra fint

Jeg har som lovet, samlet mine favoritter og flere af dem, er faktisk til en fornuftig pris under 1000 kr. Nogle er endda under 500 kr. Udover dem jeg har samlet her, har jeg også et godt øje til denne, som jeg overvejer til brylluppet – er den ikke fin?!

Har I en bryllupsfest, barnedåb eller lignende, som I søger en kjole til?

Ha’ en dejlig Fredag piger! <3

As promised, I have gathered some of my favorite party dresses for this season’s weddings! There is so many pretty dresses out there and as a wedding guest, the look has to be something special, in my opinion – don’t you think? Which one is your favorit?

Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her: 9 KJOLER TIL BRYLLUPSGÆSTEN

My Passions Om My Passions

My Passions er en blog omhandlende min passion for modeverdenen, design, livsstil, boligindretning mm. Her kan I følge mig og mine nyeste tilføjelser til garderoben, udfoldelser i køkkenet, inspirationscollager med budgetvenlige køb, tips & tricks og meget mere!
Så kig forbi & bliv endelig hængende.Besøg My Passions

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.