NEON!

NEON!

En af forårets hele store trends, er det ellers så før-sete neon.

neon

Når jeg hører ordet neon, så tænker jeg straks på 90’ernes creppet hår og plastiksmykker, men hvis du er klar på at tage et smut tilbage til fortiden, så er butikkerne fuld af fine items som kan gøre dig forårslækker.

B.la. Malene Birger er ude med en rigtig fin sommerkollektion, som byder på kjoler, bukser og t-shirts i friske sommerfarver, og jeg må sige at jeg faktisk er ret imponeret, og sagtens selv kunne finde på at hoppe i en kjole uden at føle mig som da jeg var 15 og gik rundt med skrig-gul top og pink plastik perlekæde.

Flere high-street butikker er også hoppet med på trenden, både Gina Tricot, H&M og Monki har neon-items at finde i butikkerne.

Cos, som ellers er kendt for at være klassisk, stilren og bruge afdæmpede farver, har også valgt at tage neon-farven op til revision. Dog stadig i klassiske silhuetter, og det virker faktisk rigtig godt, og gør at Cos engang scorer point for at være nytænkende og moderne samt klassisk. 5 point herfra!

Jeg vil dog stadig tro at denne trend kun er tilbage for en kort stund, og at vi snart finder tilbage til sort, hvid og pastelfarver som vi plejer.  Ikke at det betyder at jeg ikke selv vil nyde godt at pink og gul nu hvor foråret lader vente på sig. Det kan godt være lidt fristende at gøre sig forårsklar selvom sneen stadig pryder vores gader.

Skrevet af Camilla Kjær, 2013

Speak Your Mind