Har din mand styr på de små detaljer?

Vi kvinder går meget op i hvordan vi ser ud. Vi går op i vores tøj. Vores sko. Vores krop, hud og så videre. Nogen gange kan det måske gå over gevind, men i sidste ende skyldes det et sundt niveau af forfængelighed.

Dog skal det ikke handle om os kvinder i denne omgang. Det skal handle om vores kære mænd. Mænd er nemlig kvinders diametrale modsætning. Også når det kommer til forfængelighed. Derfor er der også en god chance for, at din mand måske ikke har 100 procent styr på de små detaljer.

De små detaljer er selvfølgelig et vidt begreb, og ikke mindst ganske omfattende. Derfor holder vi os til de små detaljer i form af accessories til mænd. Det er nemlig overhovedet ikke lige meget, hvordan disse accessories ser ud.

Kortholderen
Kortholderen er måske en af de vigtigste punkter. En mand skal simpelthen have en kortholder i lommen. At gå rundt med en tyk læderpung fyldt med alverdens kvitteringer, ligegyldige medlemskort og klippekort til madsteder der aldrig bliver brugt, er simpelthen et tegn et rodet sind.

Det er ikke nødvendigt at fylde pungen med alle disse unødvendigheder. I stedet bør en smart kortholder være mere end rigeligt. En mand bør nemlig ikke have brug for mere end et par kreditkort, kørekort og to yderligere af valgfri karakter. Han har heller ikke behov for mønter og kontanter. Vi er i 2015. De tager kort overalt!

Sådan ser en lækker og enkel kortholder til mænd ud.

Sådan ser en lækker og enkel kortholder til mænd ud.

Bæltet
Mange mænd begår den fejltagelse, at deres bælte er alt for bredt. Nogle gange er deres bælter så brede, at man bliver i tvivl om de har vundet et boksemesterskab. Et bælte skal nemlig være slankt af udseende. Et bredt bælte gør en mand bredere. Tommelfingerreglen siger, at bæltet maksimalt må være tre pegefingre bredt.

Derudover er det også vigtigt at bæltet ikke er domineret af en voluminøs bæltespænde. Til gengæld gør det ikke noget, at manden går med bælter, som ikke er helt traditionelle og kedelige. Følgende model er et glimrende eksempel herpå.

Et elegant brun bælte der ikke er ordinært eller kedeligt. Bredden er 3.5 cm.

Et elegant brun bælte der ikke er ordinært eller kedeligt. Bredden er 3.5 cm.

Skuldertasken
Alle mænd bør eje en skuldertaske. Desværre er det langt fra tilfældet. Mange slæber stadig rundt på en East-pak rygsæk og lignende barnagtige modeller. Det forholder sig nemlig sådan, at vi her i 2015 har vores laptop, tablets og lignende med rundt over alt. Og derfor bør vi transportere det rundt med stil. En flot skuldertaske er ofte karakteriseret ved at være pakket ind i en nydelig brun læder, men der er selvfølgelig ikke nogen konkret facitliste over, hvordan de skal se ud.

En skuldertaske som signalerer, at man sætter pris på kvalitet og klassisk elegance.

En skuldertaske som signalerer, at man sætter pris på kvalitet og klassisk elegance.

Solbriller
Heldigvis er de fleste mænd relativt godt med, når det kommer til valg af solbriller. Alligevel er det ikke nogen dårlig idé at minde om, hvordan et par solbriller bør se ud og ikke mindst, hvordan et par solbriller ikke bør se ud.
Hvis vi tager udgangspunkt i sidstnævnte, bør det understreges med tykt, at en mand med respekt for sig selv ikke går med solbriller, der er skabt til sportslige aktiviteter. Samtidig er det også et stort no go at lade ansigtet omfavne af solbriller, der er overdrevet voluminøse.

Ray-Bans klassiske Wayfarer-solbrille er altid et godt udgangspunkt for hvordan et par pæne solbriller kan se ud, både hvad angår proportioner og design. Dog behøver man ikke bruge over tusinde kroner på et par solbriller. Der findes mange billige alternativer, hvor designet er i overensstemmelse med ovenstående.

Hvis du som kvinde kan nikke genkendende til nogle af disse punkter, som din mand ikke lever op til, kan du overveje, om ikke det er på tide med lidt uvildig forkælelse til ham? I så fald kan du rette blikket mod Trendhim, som er Danmarks største forhandler af accessories til mænd.

Speak Your Mind