Anderledes shoppeterapi i London: 5 skjulte steder

SHOPPING: London er et rent shoppemekka og der findes adskillige gader og stræder i storbyen hvor man kan shoppe på livet løs. Der findes alt fra små individuelle tøjbutikker og designerbutikker til unikke pladeforretninger, gader dedikeret til punk og vintage-forretninger. Få øje på et anderledes London.

shopping

1. Spitalfields Market
MARKED: Et traditionelt London-marked som samtlige mode-bloggere, mode-interesserede og mode-studerende besøger jævnligt. Markedet byder blandt andet på 60’er-tøj, vintage-isenkram og typisk spøjst markedsinventar. Spitalfields Market er unikt, helt sit eget og skal opleves.

2. James Smiths & Sons
ACCESSORIES: Ikke helt almindelige accessoires, her kan du nemlig finde paraplyer og spadserestokke. Skørt men sandt! Alle varerne i butikken er håndforarbejdet og specialfremstillet og det er ikke fordi varerne er billige, men det er bestemt et besøg værd. Du kan både lade dig inspirere og selvfølgelig købe en paraply hvis du skulle for brug for det.

3. TK MAXX
OUTLET: TK MAXX er en outlet-kæde i Storbritannien. Princippet helt genialt, TK MAXX opkøber nemlig udgåede varer-sorteringer og designermærker og sælger det med afslag i prisen. Her findes alt fra tøj, sko og sportsudstyr til kufferter, sæber, hatte, pander, gryder og meget mere til den helt rigtige pris.

4. East End Thrift Store
VINTAGE: East End Thrift ligger i Whitechapel og er et absolut must hvis du er vintage-fan. Butikken er delt op i to; en afdeling fyldt op med pænt sorteret tøj, I mens den anden halvdel er et rodet lagerrum. I roderummet kan du fylde en plasticpose for bare 10 pund, og tøjet det samler du fra gigantiske beholdere. Et rent vintage-eventyr!

5. Alice Through the Looking Glasses
ACCCESSORIES: Alice Through the Looking Glasses er en skør lille forretning, som er inspireret af Alice in Wonderland. Butikken har en interessant samling af smykker, høje hatte, skakbrikker og illustrationer fra den originale ‘Alice i Eventyrland’. Der findes også en huskanin som ofte viser sig i butikken.

Alle oplevelser er fra Expedias My Real London er brugernes egen guide til London. Portalen indeholder anderledes oplevelser fra storbyen og på hjemmesiden kan du selv tilføje dine oplevelser og guider.

 

Speak Your Mind