Dansk tøjdesign i international klasse

BON’A PARTE er anderledes. Siden grundlæggelsen i 1987 har vi bibeholdt Lise og Steen Sønderborgs ånd, og således haft ét bestemt mål: at gøre en forskel for kunderne. Selvom BON’A PARTE er blevet større og vi ikke blot har afdeling i Danmark, men også i Sverige, Holland, Tyskland, Schweiz og England holder vi altid dette mål for øje.

 BON’A PARTE har en fast designerstab, der med en stærk personlig stil og sans for detaljer skaber vores kollektioner. Derfor er vores produkter ikke stangvarer, der kan købes hvor som helst. Stilen er trendy, men alligevel tidløs, så du kan bruge tøjet år efter år. Med vores gennemtænkte kollektioner er der ingen grænser for, hvordan tøjet kan kombineres. På den måde slipper du for at hoppe med på hver eneste modebølge, men har altid et smart look, der helt er dit eget.

Kvalitet er afgørende for os, og kvalitet behøver ikke være dyrt.

Hos BON’A PARTE er kvalitet og den gode pasform noget, man har råd til.

Hos BON’A PARTE er kunden altid i centrum

Vi stræber altid efter at have den bedste service. Derfor har vi et nemt og overskueligt website, der hjælper dig med at finde rundt i kollektionen. Det samme gør vores telefonmedarbejdere, der har hele kollektionen inden for rækkevidde.

Besøg BON’A PARTEs online modebutik her