Ny pilgrim ring

14045168_10154567117174789_452089747_oPilgrim ring her

Som jeg nævnte i dette indlæg så er jeg ret vild med denne ring og ønskede mig den ret så højt. Heldigvis har jeg en kæreste som læser med på bloggen og skyndte sig at give mig den i gave! Yes jeg brokker mig ikke. Jeg er vild med at den er lidt stor og rå og så manglede jeg lige en ring på den finger!

Jeg må indrømme at jeg ellers er lidt snobbet med smykker. De fleste smykker er arvesmykker og ellers har jeg fra Jane Kønig, Hvisk og Månesten og det er også primært der jeg kigger på nye smykker og ønsker mig nye fra. Her den anden dag fik jeg dog øjnene op for pilgrim. Et mærke jeg tidligere ikke har været super vild med, men i deres efterårs kollektion har lavet nogle ret så smukke ting.

Jeg har samlet mine favoritter nedenfor og nu hvor jeg har ringen så står armbåndet som matcher til ret højt på listen! Lige for god ordens skyld selvom det ikke brude være nødvendigt 😉 Så får jeg nogle gange spørgsmål om indlæg er sponsoreret, det er det altså ikke! Jeg lover at skrive hvis noget er sponsoreret :b

Tumblr billeder47

Halskæde // Armbånd // Måne armbånd // Rock ring // Hånd øreringe // Rock øreringe

40387635-001

Hele mode artiklen kan læses her – Ny pilgrim ring

Om Sophie Boye

Sophie Boye blogger om mode på High On Sophie Besøg High on Sophie.dk

Speak Your Mind