Jeg har solgt ud + solbriller og rabatkode

skaermbillede-2017-02-18-kl-20-03-17-1Billede af mine Dior So Real solbriller, taget sidste sommer og som jeg lige har solgt her i dag! Yes det er faktisk lidt hårdt at skrive men jeg har valgt at sælge dem da jeg er på udkig efter et par nye og har et andet stort køb i tankerne her i Marts!

Ofte når man læser blogs så ser man kun alle de ting der bliver købt og man bliver nemt misundelig og tænker hvordan de dog har råd til det! Man ser sjældent alt det der skal til for at købe så dyre ting, som f.eks at sælge ud! Jeg fulgte engang en blogger (for flere år siden) som havde såå mange lækre ting, både bolig ting og chanel tasker som jeg drømte om, og hun var studerende ligesom mig så jeg fik det nemt lidt dårligt over min egen situation, sådan lidt, hvordan kan jeg ikke tage mig sammen og spare op til de ting! Men nogle år efter fandt jeg privat ud af at hun havde helt enormt meget gæld. Surt! Og pludselig ville jeg ikke bytte plads. Jeg vil hellere have en sund økonomi og så være Chanel tasken foruden. Jeg vil meget gerne være gennemsigtig her inde så i kan se hvordan det rigtigt hænger sammen, så når jeg i den næste tid viser større køb frem så er det altså fordi at jeg har solgt nogle dyre ting som også har været lidt hårdt at sælge! Men man må jo prioritere!

Jeg er nu hvor disse er solgt, på udkig efter et nyt par solbriller, nok lidt billigere så jeg havde tænkt det skulle være et par Ray-ban som jeg altid er så glade for! Mine egne aviators smaderede jo for nogle uger siden og jeg må indrømme at jeg føler jeg mangler dem :/ Derfor kunne det godt være sådan et par – gerne i en lidt anden farve, som flyttede ind hos mig nu!

Lige nu (og de næste 2 dage) er der 25% rabat på solbriller hos Sunglassesshop med koden GET25 – desværre ikke på dior hvis i drømmer om dem jeg lige har solgt, men jeg har fundet 3 par frem nedenfor som jeg selv er helt vild med og overvejer!

collager21Indlægget indeholder affiliate links // 1. Ray-Ban aviators // 2. Ray-Ban clubmaster // 3. Celine shadow

40387635-001

Hele mode artiklen kan læses her:  Jeg har solgt ud + solbriller og rabatkode

Sophie Boye Om Sophie Boye

Sophie Boye blogger om mode på High On Sophie Besøg High on Sophie.dk

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.